Klantbeheer in Clocx

Om een klant aan Clocx toe te voegen, volg je deze stappen:

• Navigeer naar het "Beheer" gedeelte in het top menu
  • Kies "Klanten" in het menu en kies de optie "Klanten overzicht.".

• Nu bevind u zich in het klantenoverzichtsscherm. Hier kunt u nieuwe klantgegevens toevoegen. Dit doet u door op de "+ Toevoegen" knop rechtsonder te klikken.

• Vul de relevante informatie in voor de nieuwe klant, zoals naam, contactgegevens, en eventuele andere benodigde gegevens.
  • Sla de wijzigingen op. De nieuwe klant is nu toegevoegd aan het systeem.

Dit zou een basisoverzicht moeten zijn van hoe je een klant in Clocx kunt registreren. Als er na aanleiding van deze uitleg nog vragen zijn kunt u contact opnemen met onze support.